fbpx

Persondatapolitik

 

Hvem er vi
Websitet ejes af https://www.carehouse.dk.

Generelle oplysninger
CareHouse
CVR-nummer – 13132542
Hessum Bygade 6
5450 Otterup

Enkeltmandsvirksomhed
Etableret – 01.07.1989
Email – info@carehouse.dk
Telefon – 40 10 76 30

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Når du handler hos CareHouse er der forskellige oplysninger vi har brug for som; navn, adresse , telefon nummer og email adresse. Dette for at vi kan behandle og afsende din ordre. Vi behandler også andre personoplysninger men kun til bestemte formål og ud fra berettigede, legitime, interesser. Vi behandler kun personoplysninger som er relevante og nødvendige for opfyldelse af de angivne formål. Særlige følsomme personoplysninger som er tillagt en højere grad af beskyttelse kan være helbredsmæssige oplysninger. Helbredsmæssige oplysninger opbevares digitalt og i et særligt aflåst skab, som kun vi i CareHouse har adgang til. Oplysninger vi har er udelukkende fra dig, oplyst skriftligt eller mundtligt. Alle oplysninger bliver slettet når de ikke længere er nødvendige. Formålet med opbevaring og behandling af dine personlige oplysninger er for at kunne give dig en optimal vejledning og for at kunne sikre dig den optimael opfølgning.
For deling af video, udtalelser og billeder indhenter vi som oftest dit skriftlige samtykke og ellers dit mundtlige samtykke.
Kommentarer
Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse .

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Kontaktformularer
Når du kontakter CareHouse på mail eller når du handler på webshoppen registrerer vi dine oplysninger for at kunne sende ordren til dig og desuden overholde dine rettigheder til at returnere og reklamere over en vare eller svare på dine spørgsmål. Oplysninger om dine køb via vores webshop indsamles desuden, så vi kan overholde lovkrav til bogføring og regnskab.
Cookies                                                                                                                                                                                                           Websitet anvender cookies, som er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookie kan ikke indeholde skadelig kode, f.eks virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her; http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer for cookies, skal du være bevidst om, at annoncer vil kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan også risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Indlejret indhold fra andre websteder udover Google Analytics :

WordPress ( som er det system, vi bruger til at vedligeholde hjemmesiden )

Facebook.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til måling af trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her; https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Periode for opbevaring

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Dine rettigheder er helt konkret:

Ret til indsigt.  Ret til berigtigelse. Ret til sletning. Ret til begrænsning af behandling.  Retten til dataportabilitet ( udlevering af data i et almindeligt anvendt format ) Ret til indsigelse.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved henvendelse til den dataansvarlige i CareHouse. Efterkommes din anmodning ikke kan du rette en klage til Datatilsynet.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige:

Henrik Hansen er dataansvarlig for CareHouse og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen:

Kontaktperson: Henrik Hansen

CVR: 13 13 25 42

Telefonnr: 40 10 76 30

Mail: info@carehouse.dk

Website: www.carehouse.dk

Revidering af persondata

Vi forbeholder os retten til ændringer i persondatapolitikken på CareHouse. Den til enhver tid gældende persondatapolitik vil være tilgængelig på siden her .

11. februar 2020