fbpx

Er du aktiv sportsudøver?

Alle har brug for at passe på sine led, sener, muskler og knogler. Derfor er det vigtigt med de rigtige kosttilskud og proteinpulver. Vores produkter bidrager til, at du får det bedste udbytte af din træning.

Når man dyrker intensiv fysisk træning, har kroppen brug for ekstra næring og energi både før, under og efter et træningspas.

På denne side har vi samlet et udvalg af proteinpulver og sportsgels, der passer til dig som dyrker sport og fitness.                                                                                              Nedenfor finder du udtalelser og oplevelser med vores produkter

Fælles passion for cykelsport

Emma (17) og Jan (49) deler samme interesse for cykler og har brugt Pulz, Cal+ og B.en in a box i et år. Om produkterne siger de:

Emma (17) Da jeg kører mange løb, bruger jeg Pulz, som jeg tager ca. 30 min inden start, det giver helt klart noget til udholdenhed, det er nemt at tage og smager godt. Efter løbene har jeg nogle gange taget Cal+ som får benene til at slappe helt af.

Jan (49): På lange cykelture drikker jeg først drikkedunken med vand og derefter drikker jeg dunken med B.en in a box i og Pulz en halv time før turen starter. Jeg kan køre i længere tid og holde farten, efter jeg er begyndt at bruge disse produkter. Efter en hård cykeltur tager jeg Cal+. Førhen havde jeg meget uro i mine ben efter sådan en tur, men nu hvor jeg tager Cal+ er uroen i benene forsvundet.

Fordele ved kosttilskud 

Vi sælger kun produkter af høj kvalitet, som vi kan stå inde for.
Her er fire grunde til at vælge vores produkter.

Z

Forsyner din krop med energi

Fremmer kroppens tilpasning til træning og forbedrer kroppens energiforsyning på en let tilgængelig måde.

Z

En nem og komfortabel kilde til ekstra næringsstoffer

Sikrer en praktisk og velsmagende kilde til næringsstoffer. Er lette at medbringe til daglig træning og konkurrence. Uden hvidt sukker eller kunstige sødestoffer.

Z

Mindsker skader

Mindsker risikoen for lange træningspauser og bidrager til hurtigere opheling, hvis skaden er sket

Z

Forbedrer din præstations- og restitutionsevne

Fremmer restitutionsevnen mellem træningspas og fremmer præstationsevnen under konkurrence. Fri for forbudte stoffer (ulovlig doping). For mere info, se Kölner listen.

Økologisk – vegansk proteintilskud

Ring for at høre mere om disse produkter:

Bente: 2251 2878
Henrik: 4010 7630

Carehouse @ 2021 - Alle rettigheder forbeholdes.