fbpx

Omega 3 fedtsyrer

Du kan ikke selv danne omega 3 og 6 fedtsyrer.
Du skal derfor have dem tilført via kosten
eller som kosttilskud. Men det er ikke ligegyldigt,
hvor meget du får af hver.

De bedste kilder til omega 3 fedtsyrer finder du i fisk og alger

WHO anbefaler, at din balance er på 5:1 (omega 6 : omega 3) og gerne lavere. For år tilbage lå balancen på 1:1. De fleste i Danmark og Vesteuropa får i dag for lidt omega 3 og for meget omega 6 og har ofte en balance på 20:1. Du får omega 6 når du spiser kød, mælkeprodukter, forarbejdet mad og billige planteolier.

Livsnødvendig næringskilde til din krop

Hvis du ikke spiser store mængder af fisk så får du højst sandsynligt ikke nok Omega 3 (DHA / EPA) men Omega 3 fedtsyrer er vigtige for dit helbred og livsnødvendige for kroppens funktioner.

Den Omega-3 olie som vi har valgt at tilbyde dig, har vi valgt ud fra nogle få, men vigtige kriterier og er derfor fra friskfangede vildtlevende koldtvands fisk fra det norske ishav.   
Omega 3 olien presses på fiskekutteren, inden for 6 timer fra fisken er fanget og blandes derefter med en koldpresset økologisk olivenolie fra Kreta. Det er vigtigt at olien er så frisk, da en harsk olie er mere til skade end gavn for dit helbred
Olien leveres flydende i flaske, det er din garanti for at du hver dag kan smage og lugte, at dit produkt er som det skal være.

Du kan naturligvis købe flaskerne enkeltvis, men da det tager 4 -6 måneder at ændre fedtsyrer balancen i de røde blodceller anbefaler vi, at du bestiller et kurforløb på 6 md sammen med 2 test.

Med testen får du klarhed over hvordan din balance er inden du begynder på olien og hvordan den er efter 4-6 måneders brug. De fleste mærker en markant forskel i kroppen efter 4 mdr.

EQ PURE ARCTIC OIL PREMIUM

Ren omega-3 olie fra 100% arktiske vildfisk med koldpresset højkvalitets biologisk olivenolie og vitamin D3 – tilsat frisk smag af citron eller orange – du vælger selv

EQ PURE ARCTIC OIL TIL BØRN

Når du bestiller omega-3-olie til børn får dit barn en olie udvundet af 100% arktisk vild fisk med koldpresset økologisk olivenolie af høj kvalitet, D3-vitamin og tilsat frisk smag af skovbær

EQ PURE VEGAN OIL PREMIUM

Når du bestiller EQ Pure Vegan Oil, får du en ren omega-3 olie fra 100% vegansk, bæredygtig og frisk mikroalge af typen Schizochytrium sp. og med koldpresset, økologisk olivenolie af høj kvalitet – tilsat naturlige smag af appelsin og antioxidantblanding af æterisk rosmarinekstrakt, vitamin E og vitamin D2

Kontakt os hvis du er i tvivl

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret diæt. Personer i antikoagulations behandling, gravide og børn under 1 år bør tale med egen læge før brug. I vores FAQ over kosttilskud kan du finde svarene på de mest hyppigst stillede spørgsmål om kosttilskud.

Kontakt os, hvis du er i tvivl, om hvilket produkt du skal bestille, eller du ønsker et andet produkt. Du kan også se nærmere på vores andre produkter indenfor kosttilskud, sportsgel eller hudpleje

Vi er klar til at hjælpe dig. Du kan læse om Omega 3 olierne, dosering og meget mere, når du klikker på linket herunder.

 

Carehouse @ 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.