fbpx

Om os

Bag Carehouse finder du os to – Bente og Henrik. Vi er to dedikerede og yderst aktive mennesker, med en stor passion for kost, krop og velvære, sundhed, motion og ernæring.

Vi rådgiver og hjælper dig til en hverdag med mere energi og velvære i egen krop

Vi er taknemmelige og glade for dit besøg her på vores hjemmeside. Vi forestiller os, at du har valgt at besøge Carehouse.dk, fordi du – ligesom os – også har lyst til at føle dig bedre tilpas, går op i din krop og velvære, blive sundere og fyldt med energi.

 Som med mange andre forhold i livet, gælder det blot om at gøre flere af de enkle ting rigtigt. Vi har gjort meget af det grove arbejde for dig og undersøgt, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer.

Det er næppe den eneste måde at gøre det på, men for os har det været den måde, der virker bedst. Det er essentielt for os, at vi kan stå 100% inde for det, som vi formidler videre til dig for at du kan opnå et optimalt helbred, en god form og en velfungerende krop.

Vores løfte til dig

Vi sælger kun produkter, som vi kan stå inde for.
Og vi går meget op i at sikre dig:

Z

Høj kvalitet

At tilbyde unikke produkter, som kosttilskud i gelform, præget af ekstra høj kvalitet og tysk grundighed 

Z

Højt serviceniveau

At vores kunder skal være så tilfredse med os, at de vil anbefale os til alle i deres netværk

Z

Overskuelighed

At vi har et overskueligt produktsortiment, hvor det er let at få et overblik som kunde

Z

Kvalificeret udvalg

At vi giver alle vores kunder en let og enkel adgang til udvalgte, effektive og superlækre produkter

Holdet bag

Henrik er uddannet Agrarøkonom og i teamet er han nørden, der graver et spadestik dybere for at finde årsag og sammenhæng. Han blev i en ung alder bekendt med, hvordan et stort antal helbredsproblemer hos mennesker, skyldtes mangel på vitaminer, mineraler samt fejlernæring.
Han har også i husdyrhold været vidne til, hvordan selvsamme mangel giver sundhedsproblemer.

Bente er uddannet Rytmisk Afspændingspædagog. Hun er god til at lytte, og finde ind til det egentlige problem, på det som hun får forelagt.
Bente har fra sin barndom brugt sin krop ved at være aktiv – både med kropskoordination og som sportsudøver. Senere gennem uddannelse har hun fået stor indsigt i og haft interesse omkring kroppens funktioner og behov.

Vi har fokus på dig.

Hos os er det dig, som er i centrum. Vi lytter og giver os tid til dig. Du skal føle dig tryg.  Vi forhandler kun de varer, som vi står 100% inde for. Vi rådgiver dig inden for kost, sundhed, motion og hudpleje, så du får mest muligt ud af produkterne.

Carehouse @ 2021 - Alle rettigheder forbeholdes.