fbpx

Hør hvad andre siger

Få mere viden om vores produkter og kunders oplevelser:

  • Hvis du er aktiv sportsudøver kan du finde en række nyttige kosttilskud i geler på vores sportsside.
  • Hvis du har fokus på, hvordan du kan forbedre dit helbred med flydende vitaminer og mineraler, anbefaler vi vores side om helbred.
  • På vores hudplejeside finder du mere viden og nyttige tips.
Tine anbefaler hudplejeserien Berry En fra CareHouse. Viser billede af Tine

Jeg har en meget sart hud og var spændt på at prøve cremerne . Men jeg blev positivt overrasket; Med cremerne fra CareHouse får huden den rette mængde fugt og efterlades med en flot glød. Jeg bruger dagligt CleanserDay Gel og Eye Gel og den praktiske emballage gør, at der ikke går noget af produktet til spilde, det er rigtig dejligt. Jeg bruger de lækre hudpleje produkter hver dag og kan varmt anbefale produkterne fra CareHouse.

Tine Vestergaard fra Holista-Naturklinik

Berry En -enestående og ren hudpleje til dig

Berry En hudplejeprodukter serie
Tine anbefaler hudplejeserien Berry En fra CareHouse. Viser billede af Tine

Jeg hedder Marina og er 24 år gammel.
Jeg har igennem flere år haft mange problemer med min hud, både i ansigtet og på ryggen. 

Jeg blev anbefalet af CareHouse, at spise produktet Yumi, samt bruge hudplejeprodukterne Cleancer og Dagcreme fra Berry.En. 
Jeg startede med at tage 2 Yumi om dagen, da min hud var værst, og da den var faldet til ro trappede jeg stille og roligt ned. Jeg bruger den nu mest op til og under min menstruation, da det er der min hud slår mest ud.

Cleancer bruger jeg til at rense mit ansigt med både morgen og aften.

Dagcremen bruger jeg hver morgen inden jeg tager makeup på.

Dagcremen fugter huden rigtig godt, uden at fedte og så ligger den rigtig godt under min makeup. 

Jeg er meget tilfreds med alle 3 produkter, de har hjulpet mig rigtig meget og derfor giver jeg gerne CareHouse fem stjerner.

Er du aktiv sportsudøver?

Sportsgel til sportsudøvere fra Berry En: B.EN, CAL+, PULZ, YUMI, AKTIV
Friske kunder

Emma (17) og Jan (49) deler samme interesse for cykler og har brugt Pulz, Cal+ og B.en in a box i et år. Om produkterne siger de:

Emma (17) Da jeg kører mange løb, bruger jeg Pulz, som jeg tager ca. 30 min inden start, det giver helt klart noget til udholdenhed, det er nemt at tage og smager godt. Efter løbene har jeg nogle gange taget Cal+ som får benene til at slappe helt af.

Jan (49): På lange cykelture drikker jeg først drikkedunken med vand og derefter drikker jeg dunken med B.en in a box i og Pulz en halv time før turen starter. Jeg kan køre i længere tid og holde farten, efter jeg er begyndt at bruge disse produkter. Efter en hård cykeltur tager jeg Cal+. Førhen havde jeg meget uro i mine ben efter sådan en tur, men nu hvor jeg tager Cal+ er uroen i benene forsvundet.

Hans Henrik bruger produkterne fra CareHouse. Viser Hans Henrik ved sin bil

Da jeg nærmede mig de 40 år begyndte jeg at få smerter i knæene og den manglende smidighed kunne mærkes til springgymnastikken.

Jeg mødte Henrik fra CareHouse på Roskilde Dyrskue i juni 2017 og gik straks i gang med at spise de naturlige Gel produkter.

Efter 2 måneder med Yumi (FUCOIDAN) og Aktiv (FORTIGEL® HYDROLYCERET KOLLAGEN) kunne jeg mærke en forandring og min krop har nydt godt af forsyningerne siden, både i mit arbejde som håndværker og som spring-gymnast. Jeg har ikke længere smerter i mine led, og kroppen er blevet mere smidig. Tillige har jeg fået mere energi takket være at kroppen nu får de byggesten den har brug for.
I dag er jeg på vedligehold og det vil fortsat være en naturlig del af min daglige rutine.

Hans-Henrik Heick er selvstændig håndværker og bor i Smørum med sin hustru og deres to børn. Da Hans-Henrik nærmede sig de 40 år begyndte han at få smerter i knæene. Hans henrik blev hjulpet med gelerne og er i dag på vedligehold

Er et godt helbred vigtigt for dig ?

Har du ondt i leddene eller forhøjet blodtryk? Yumi - Cell Energy, Pulz - Keep the Beat og Aktiv - Stay Flexible. Viser 1 kasse Yumi med 30 stk geler som hver indeholder 250 mg fucoidan . 1 kasse Pulz med 30 stk geler som hver indeholder 75 mg Pycnogenol og 1 kasse Aktiv med 30 stk. geler som hver indeholder 10g kollagen

Kontakt os hvis du er i tvivl

Kontakt os hvis du er i tvivl om hvilket produkt du skal bestille eller du ønsker et andet produkt.

Vi er klar til at hjælpe dig.bDu kan læse om Omega 3 olierne, dosering og meget mere, når du klikker på linket

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret diæt. Personer i antikoagulations behandling, gravide og børn under 1 år bør tale med egen læge før brug.

Carehouse @ 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.