fbpx

CAL+ – Minerals and vitamins

kr. 455,00 pr. ks. á 30 stk.

Cal+ indeholder calcium- og magnesium citrat  i en let optagelig gel. Cal+ bidrager til vedligeholdelse af knogler og tænder. Ved muskelspændinger, stress og angst er Cal+ et vigtigt bidrag til din daglige kost, da især magnesium, kan være svær at få nok af. Sammen med vigtige sporstoffer og vitaminer sikrer du den bedste optagelighed.

✔ Organisk bundet calcium og magnesium med c-vitamin fra acerola
✔ Vitamin D bidrager til en normal optagelse og udnyttelse af calcium
✔ Vitamin K, mangan og zink bidrager til at vedligeholde normale knogler

Klik for at læse mere om produktet…

Kategorier: , ,

Hvad kan CAL+ gøre for dig?

Du har brug for calcium til dine knogler og tænder og desuden er calcium afgørende for reguleringen af stofskiftet. I CAL+ finder du calcium samt magnesium i forholdet 2:1.

Det er særdeles vigtigt at få nok magnesium, da magnesium har indvirkning på et hav af processer i din krop. Blandt andet regulerer magnesium dine cellers optagelse af calcium. D-vitamin behøver vi for at kunne optage calcium fra tarmen. 

Da din krop ikke selv kan producere calcium og magnesium, er det vigtigt at få dem tilført. I CAL+ får du calcium og magnesium i citratform som sikrer dig det bedste optag.

Og vigtigt for den optimale optagelse og udnyttelse af calcium og magnesium er det også, at der er sporstoffer og vitaminer tilstede. Derfor indeholder CAL+ også D3-vitamin, K1-vitamin, folinsyre, B-vitaminer, kobber, mangan, selen, zink og 100% naturligt vitamin C fra acerola-kirsebærret.

CAL+ leveres i en praktisk og velsmagende gelpakke. Så for dig som har svært ved at synke tabletter og gerne vil undgå hjælpestoffer, får du her den nemme løsning i en letoptagelig gel 

1 pakke = 30 stykker gel a’ 25 g

Ingredienser:

Vand, isomaltulose* (15%), maltodextrin, acerolasaftkoncentrat (malpighia spp (Moc. & Sesse) ex.), ferskensaftkoncentrat (Prunus persica L.), calciumcitrat, magnesiumcitrat, geleringsmidler (xanthangummi, guargummi), naturlig aroma, zinkgluconat, vitamin B6, manganosulfat, cuprigluconat, folsyre, vitamin K1, natriumselenat, vitamin D3, vitamin B12.

* Isomaltulose er en kilde til glucose og fructose.

 

Berry.En CAL+ er fri for følgende tilsætningsstoffer:

  • fri for konserveringsmidler
  • fri for farvestoffer
  • fri for kunstige aromastoffer
  • fri for sødemidler
  • fri for gluten
  • fri for laktose
  • indeholder ikke sakkarose (hvidt sukker)
  • indeholder ingen indholdsstoffer som består af nogen form for genetisk modificerede organismer (GMO)

Anbefalet dosis:

Tag en CAL+ efter træning eller inden sovetid

Anbefalet daglig dosis : 1 gel a 25 g

Obligatorisk tekst for kosttilskud:
Bemærk: Anbefalet daglig dosis må ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Dette produkt er ikke fremstillet med henblik på at diagnosticere, behandle, hele eller forebygge sygdom.