fbpx

YUMI – Cell energy

kr. 549,00 pr. ks. á 30 stk.

Har du ømme og stive led, og synes du det er svært at komme igang om morgenen ? Og fungerer din fordøjelse ikke som den burde? Forskningen har vist, at fucoidan kan beskytte tarmen mod angreb af svampe og bakterier, har blodfortyndende effekt, styrker immunforsvaret , virker på ømme og stive led og kan reducere inflammation.  I YUMI er der 250 mg fucoidan, som udvindes fra brun havtang ud for Canadas kyst.

✔ Virker på ømme og stive led
✔ Medvirker til et afbalanceret immunsystem
✔Strengt kontrolleret og i en økologisk certificeret kvalitet fra Nordatlanten

Klik for at læse mere om produktet…

Kategorier: , ,

Hvad kan YUMI gøre for dine ømme og stive led ?

Vi bliver alle slidt med alderen, og dette medfører ofte ømme og stive led.

Yumi bidrager til mindre inflammation og styrker immunforsvaret.

I Yumi er der fucoidan som er et polysaccarid, som har vist sig at have stor positiv indvirkning på kroppen

 

Lidt historie om fucoidan og hvor det kommer fra?

Det var professor Kylin fra Uppsala Universitet i Sverige, der i 1913 opdagede fucoidan. Forskere fra hele verden har siden da opdaget hvad netop fucoidan har af betydning for menneskers sundhed. Specielt i Asien er der i de senere år gjort store gennembrud i fucoidan forskningen.

Detaljer vedr. YUMI
Blæretangsekstraktet, Fucus vesiculosus, som anvendes i Berry.En Yumi , udvindes via en blid koldtvandsproces i henhold til ISO9001, HACCP og CMP-standarder. Den meget høje kvalitet er høstet i det krystalklare hav ud for Canadas kyst og er tilmed økologisk certificeret.

Hver dosis YUMI indeholder 250 mg standardiseret ekstrakt Fucus vesiculosus med ca. 90% andel fucoidan, et sulfateret polysaccharid med en kompleks struktur.

Det bedste fra havet.
Havet dækker over 2/3 af klodens overflade, og er derfor, et væsentlig element for mennesket. Havene tjener ikke alene som en kilde til velvære og inspiration, men giver os et helt utroligt skatkammer af sunde fødevarer, som ikke kun beboere i kystnære områder er kendte for at sætte pris på.

YUMI fra Berry.En leveres i en praktisk og velsmagende gelpakke, hvilket giver alle chancen for at bringe denne sjældenhed fra verdenshavene ind i den daglige rutine.

1 pakke = 30 stykker gel a’ 25g

Ingredienser:

Blæretangsekstraktet Fucus vesiculosus 250 mg

 

Berry.En YUMI er fri for følgende tilsætningsstoffer:

  • fri for konserveringsmidler
  • fri for farvestoffer
  • fri for kunstige aromastoffer
  • fri for sødemidler
  • fri for gluten
  • fri for laktose
  • indeholder ikke sakkarose (hvidt sukker)
  • indeholder ingen indholdsstoffer som består af nogen form for genetisk modificerede organismer (GMO)

Anbefalet dosis:

Anbefalet daglig dosis: 1 gel a 25 g

Ved slidgigt anbefaler vi 1 Yumi-gel og 1 Aktiv-gel  hver morgen inden morgenmaden i 3- 4 måneder. Derefter kan de fleste gå på vedligehold med 3 geler om uge.

Har du maveproblemer i form af forstoppelse, er Yumi særdeles velegnet, da den bidrager med fibre og bedre balance i tarmen.

Kontakt os endelig så vi sammen kan lægge den helt rigtige plan for dig.

Obligatorisk tekst for kosttilskud:
Bemærk: Anbefalet daglig dosis må ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Dette produkt er ikke fremstillet med henblik på at diagnosticere, behandle, hele eller forebygge sygdom.