fbpx

Eye Gel

kr. 345,00 - 15 ml

Berry.En Pycnogenol® Skin Care

Øjencreme med Pycnogenol®

Er du også ked af de mørke rande og poser under øjenene, som får dig til at se træt ud? Og har du brug for en øjencreme, som kan bidrage til færre af de fine rynker? Så får du med Eye Gel en øjencreme helt uden parfume, alkohol, olie eller andre skadelige stoffer men som indeholder gode og nødvendige antioxidanter samt hyalyronsyre
Eye Gel fra Berry.En beskytter de sarte øjenomgivelser og bidrager til færre rynker. Den er meget drøj i brug.

✔ Fri for parfume, alkohol og olie

✔ Modvirker mørke rande og poser under øjenene

✔ Indeholder Pycnogenol® , en meget kraftig antioxidant

Klik for at læse mere om produktet…

Hvad kan EYE GEL gøre for dig?

Intensive Eye Gel 15 ml

Eye Gel mindsker de mørke rande og poser under øjenene. Den beroliger og genopbygger huden i det følsomme øjenområde. Og har du problemer med eksem og tør hud så vil din hud elske den.

Tilfører elastin og kollagen til øjets omgivelser. Brug den morgen og aften for at reducere tegn på træthed og ældning.

Intensiv EYE GEL beskytter og plejer den følsomme og tynde hud i området omkring øjnene. Den helt særlige formulering med Pycnogenol® beskytter kollagen og elastin i de sarte øjenomgivelser og giver et frisk og ungdommeligt udseende.

De små rynker udglattes, mørke rande og poserne under øjnene mindskes. Nok en af de eneste Eye gel indeholdende Pycnogenol®, du finder på markedet. Den absorberes hurtigt og fedter ikke. Og så er den fri for olie og parfume.

 

Anbefalet dosis:

Rengør først dit ansigt med Cleanser, og derefter som det første, dup den INTENSIVE EYE GEL på – FØR Serum, Day Gel  eller Night Creme.

Et lille pump er tilstrækkeligt til begge øjenområder.

Påfør EYE GEL forsigtigt på huden omkring øjnene med små lette dup. På denne måde stimulerer du på bedste vis de sarte øjenomgivelser uden at lave skader.

Synlige resultater kan forventes efter konsekvent brug morgen og aften indenfor 4 uger.

Ingredienser:

I INTENSIVE EYE GEL er det særligt disse kosmetiske ingredienser som bør fremhæves:

Regu-Age®

Dette patenterede middel består af peptidforbindelser fra risklid og sojabønner. Risprotein og sojaprotein indeholder alle essentielle aminosyrer. Endvidere er risprotein rig på sunde fedtsyrer og antioxidanten vitamin E. Regu-Age® blev specielt udviklet for at beskytte den følsomme og tynde hud omkring øjnene. Regu-Age® forbedrer mikrocirkulationen og strammer de kollagene og elastiske fibre i dermis (læderhuden), det midterste lag af huden op . Synlige resultater kan forventes efter kun 4 uger.

Aquaxyl™

Dette patenterede aktive ingrediens er en speciel naturlig forbindelse udvundet af xylitol, der forekommer som en sukkeralkohol især i birkebark, og glucose (druesukker), som stammer fra plantestivelse. Aquaxyl™ hjælper til øget dannelse af hyaluronsyre og hyaluronsyre hjælper med at opbygge vandepoterne i huden. Med Aquaxyl™, viser der sig synlige resultater efter blot fire ugers konsekvent brug: Hudens udtørring reduceres med ca. 25%, og hudens overflade er ca. 30% glattere . Området omkring øjet bliver smidig, og ser igen forynget og frisk ud.

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er polysakkarider som forekommer naturligt i kroppen og sammen med kollagen er med til at støtte hudens struktur. Med alderen producerer vi mindre og mindre af det, og det er sammen med nedsat produktion af kollagen, årsag til at huden mister sin spændstighed . Ved mangel på hyaluronsyre, mister huden fugt og elasticitet, som kan fremme dannelsen af rynker. Hyaluronsyre har en fantastisk evne til at binde fugt og kan ved konsekvent brug reducere de små rynker og fine linier.
Af den grund er hyaluronsyre kombineret med planteolier ideel. Frugtekstrakter, f.eks açaíbær, som med deres meget høje indhold af c.vitamin stimulerer produktionen af det strukturelle protein, kollagen. Uden kollagen ældes huden tidligere.
Hyaluronsyre sikrer at din hud ser sund og yngre ud.

Alle ingredienser [engelsk]:

Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Betaine, Xylitylglucoside, Panthenol, Anhydroxylitol, Xylitol, Pinus Pinaster Bark/Bud Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Rice Bran Protein, Zea Mays (Corn) Kernel Extract, Glycine Soja (Soybean) Protein, Oxido Reductases, Biosaccharides Gum-1,  Xanthan Gum, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylhexyglycerin, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol.