fbpx

Serum

kr. 445,00 - 30 ml

Berry.En Pycnogenol® Skin Care

Genopbygger din ansigtshud indefra, minimerer de fine linjer, rynker og slap hud. Brug dette unikke produkt morgen og aften til synligt at reducere ældningstegn.

✔  Anti Age virkning

✔ Pycnogenol® en meget kraftig antioxidant

✔ Den Ilttætte emballage bevarer antioxidanterne

Klik for at læse mere om produktet…

Hvad kan Anti aging SERUM gøre for dig?

Berry.En Pycnogenol® Skin Care
Intensive Age-Defying Gel Serum 30 ml

Anti aging Gel Seum arbejder sig dybt ned i huden – din hud vil få et synligt yngre og glattere udseende.

Denne anti aging SERUM er et yderst effektivt specialprodukt i Berry.En PREMIUM SKIN NUTRITION serien. Serum understøtter effekten af de øvrige Pycnogenol® hudplejeprodukter og sikrer dig den fuldstændige pleje af ansigt og hals.

SERUM trænger ind i de dybere hudlag og forstærker virkningen af Day Gel og Night Cream. Den har en betydelig effekt i at beskytte hudens egen elastin og kollagen proteiner. Med denne Serum støttes elasticiteten og hudens modstandskraft mod de daglige påvirkninger.

Den gelbaserede GEL SERUM er formuleret på en vandholdig gel-base, og fedter derfor ikke huden. Den indeholder høje koncentrationer af Pycnogenol®, vand-bindende hyaluronsyre, og specielle ekstrakter fra Paracress (parakarse) og sort havre, som hurtigt reducerer de små rynker ved regelmæssig brug.

Du vil hurtigt se resultatet: en opstrammet, glansfuld og yngre udseende hud.

Anbefalet dosis:

Brug INTENSIVE AGE-DEFYING GEL SERUM dagligt, morgen og aften, efter påføring af EYE GEL.

Tryk én gang på dispenseren og brug SERUM på det rene og tørre ansigt – husk halsen. Med små lette bevægelser med fingerspidserne og uden at trække i huden får du nu de aktive ingredienser dybt ind i huden. Som tegn på at ingredienserne virker er det helt naturligt at føle en let prikken i huden – dette går hurtigt over.

Lad det trænge godt ind og følg op med Pycnogenol® DAILY MOISTURIZING GEL CREAM eller RICH REGENERATING NIGHT CREAM.

Som kur anvendes Serum både morgen og aften . Ellers 1 gang daglig ved almindelig vedligeholdelse.

Anvend aldrig Serum alene – kombiner altid med Pycnogenol Day Gel eller Pycnogenol Night Cream for bedste resultat.

Ingredienser:

PYCNOGENOL® Skin Care Day Gel indeholder særligt disse kosmetiske ingredienser:

Pycnogenol R®

Pycnogenol R : er en meget kraftig antioxidant som beskytter elastin og kollagenet men udover det forstærker og reparerer Pycnogenol også de andre antioxidanter som f.eks C-vitamin og E-vitamin så de ikke så hurtigt går til grunde. Pycnogenol R har tillige en konserverende effekt og ikke mindst en naturlig beskyttelse mod solen, den dæmper rødmen, sørger for en god iltgennemstrømning og er cellefornyende .

Udover PYCNOGENOL® ,som den helt særlige ingrediens, indeholder INTENSIVE AGE-DEFYING GEL SERUM særligt disse kosmetiske ingredienser:

Gatuline® Expression

Gatuline® Expression er et revolutionerende anti-aging stof baseret på parakarse. Den har en let ansigtsløftende effekt og er et blidt og naturligt alternativ til botox. Parakarse-ekstrakt er udvundet af den brasilianske Jambu plante (Acmella oleracea), som også dyrkes i Asien og bruges som lægeplante i traditionel medicin, hovedsagelig pga .dens smertelindrende effekt.På huden, reduceres smilerynkerne, huden føles mere glat og friskere. Gatuline® Ekspression er indrettet med det formål at opbygge huden indefra bl.a styrke den strukturelle kollagen i dermis Gautuline R med parakarse-ekstrakt gør Serum til en meget effektiv anti-rynke pleje.

Aquaric

Ekstraktet fra sort havre (Avena strigosa) danner sammen med soja-lecithin, den unikke naturlige fugtighedsgiver Aquarich®. . Det er hovedsageligt polysacchariderne i sort havre såsom beta glucan , der binder store mængder vand og på den måde understøtter den naturlige fugtgivende faktor i huden. Desuden indeholder sort havre alle de essentielle aminosyrer, der er en del af hudens egne proteiner. Saponinerne avenacin og avenacosid giver sort havre-ekstrakt en antibiotisk aktivitet. Fugten fordamper kun langsomt fra huden. Strukturen i hudbarrieren bliver væsentligt styrket. Huden bliver smidig og blød igen, med en fornyet og glansfuld tekstur.

Meadowfoam seed oil

Fra den amerikanske Meadowfoam (Limnanthes alba) fremstilles en særlig olie af frøene fra planten. Olien absorberes hurtigt og efterlader huden silkeblød og glat uden en fedtet følelse.
På grund af sin særlige sammensætning af langkædede fedtsyrer, trænger den ikke dybt ind i huden, men danner snarere et beskyttende fugtlag, uden at tilstoppe porerne. Den er velegnet til alle hudtyper.

Sheasmør

Sheasmør er fremstillet af frugten fra sheatræet (Butyrospermum parkii). I Afrika bliver denne helt specielle vegetabilske fedt brugt af alle, for at beskytte huden mod ekstreme vejrforhold. Sheasmør er rig på vitamin A som styrker væksten af hudens celler og Vitamin E som neutraliserer de frie radikaler.
Fedtsyrerne i sheasmør er specielt gode til at lindre en stresset, tør og revnet (sprukken) hud. Ved regelmæssigt brug fremmer det cirkulationen og stimulerer celle fornyelsen, således at de små rynker bliver glattet ud. En anden væsentlig ingrediens i sheasmør er allantoin, som har en anti-inflammatorisk og sår-helende effekt på hud irritationer.

Dildestrakt

Hudens fasthed og fremtoning skyldes dets bindevæv, som primært består af kollagen og elastin. Elastin er særligt kompliceret at påvirke. Dild-ekstrakt tilhører et af de få planteekstrakter, hvis anti-aging egenskaber direkte påvirker de elastiske fibre i huden.
Med alderen mindskes elasticiteten i huden, huden bliver løsere og der dannes rynker. Dild-ekstrakt opstrammer huden og reducerer tydeligt de små rynker. Undersøgelser viser, at brugen af dild-ekstrakten reducerer dannelsen af de små rynker men også rynkernes dybde bliver mindre.

Alle ingredienser [engelsk]:

Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Alcohol, Pentylene Glycol, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Ceteraryl Isonanoate, Tocopheryl Acetate, Pinus Pinaster Bark/Bud Extract, Acmelia Oleracea Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Peucedanum Graveolens (Dill) Extract, Avena Stigosa Seed Extract, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Extract, Sodium Hyaluronate, Palmitoyl Tripetide-5, Palmitoyl Proline, Magnesium Palmitoyl Glutamate, Sodium Palmitoyl Sarcosinate, lecithin, Polyglyceryl-10 Laurate, Sorbitan Laurate, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ethylhexyglycerin, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Limonene, Benzyl Salicylate, Butyphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnemal, Citronellol, Bensyl Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Parfum [Fragance].