fbpx

Moisturizer

kr. 135,00 - 125 ml

Basic Skin Care

Er du på jagt efter fugt til huden ? Mange miljømæssige påvirkninger udtørrer din hud og især ansigtet er udsat. Fugt til huden er især vigtig efter træning, på jobbet hvor indeklimaet kan være meget tørt og selvfølgelig på flyveturen. Et pift med Moisturizer fra Berry.En får din hud de plejende ingredienser og effektive fugt, som den har brug for og din hud vil føles og se friskere ud. Brug den morgen og aften for at gøre din renseprocedure optimal og til at genopbygge din huds blødhed. Eller medbring den i tasken når huden mangler fugt i løbet af dagen.

✔ Panthenol med beroligende effekt

✔ Aqaibær-ekstrakt med anti-aging effekt

✔ Velegnet til alle hudtyper

Klik for at læse mere om produktet…

Kategorier: ,

Hvad kan Moisturizer gøre for dig?

Basic Skin Care
Moisturizing Misting Spray 125 ml

Moisturizer giver fugt til huden og virker beroligende og forfriskende på samme tid.

Når huden mangler fugt kommer den let til at se ældre og mere rynket ud.

Med et let-og forfriskende spray pift fra denne MOISTURIZER fugtes din hud på en intens måde. Aloe Vera og den plejende panthenol lindrer en stresset og irriteret hud. Calcium PCA styrker hudens barriere funktionen og dens modstandskraft. Specifikke frugtsyrer løser problemer som f.eks fiskehud og stimulerer fornyelsen af hudceller. Açaí bær-ekstrakt giver ekstra beskyttelse mod frie radikaler, der opstår med øget UV-stråling o.a. Derfor er MOISTURIZER også specielt egnet til at give en beroligende forfriskning af hele kroppens hud, efter f.eks en lang dag ude i solen.

Særdeles velegnet sammen med Cleanser for de unge (12-15 årige), som endnu ikke har det helt store behov.

 

Anbefalet dosis:

Brug MOISTURIZING MISTING SPRAY efter hver rens med CLEANSER.

Hold en afstand på 20 cm, spray det i ansigtet på den rensede hud, med 1 eller 2 pift. Luk øjnene mens du sprayer.

Du kan også bruge MOISTURIZER som en tonic: Påfør MOISTURIZER på en ren vatrondel og dup forsigtigt huden i ansigtet og på halsen. Nu er din hud klar til at optage premium ingredienserne i PYCNOGENOL® SKIN CARE.

Husk at drikke rigeligt med vand gerne 2 l i løbet af dagen

Er du ung (12 – 15 år) og endnu ikke er begyndt at bruge hele serien, kan du med fordel anvende Cleanser og Moisturizer, da de sammen dybderenser, fugter og beroliger huden.

Ingredienser:

MOISTURIZING MISTING SPRAY indeholder:

Aloe vera og Panthenol

På samme måde som med CLEANSER, indeholder MOISTURIZER masser af fugtgivende Aloe Vera og hudberoligende panthenol.

Calcium PCA

Calcium sammen med PCA sikrer at din hud holdes glat og smidig samt gør huden mere modstandsdygtig overfor udefra kommende stoffer.

Frugt-ekstrakter

På grund af deres rigdom på vitaminer og værdifulde antioxidanter, beskytter frugtekstrakterne især den  trætte og stressede hud. C-vitamin fungerer som en naturlig antioxidant ved at neutralisere de aggressive iltmolekyler, som angriber og beskadiger huden. Endvidere er det også involveret i produktionen af kollagen, som giver huden dets struktur og fasthed og fremmer sårheling. Æble-ekstrakt indeholder pektiner, der øger hudens evne til at optage fugt. Ekstrakterne fra kiwi hjælper med at forhindre nedbrydningen af hyaluronsyre og derfor med til at bevare den naturlige fugtighed i huden. Citron-ekstrakt indeholder æteriske olier, der er antiseptisk og antibakteriel og dermed forhindrer urenheder i huden.

Abrikos, fersken og mango indeholder høje mængder af salicylsyre, en frugtsyre, der exfolierer døde hud partikler og urenheder og dermed renser porerne. Den antibakterielle virkning har Især betydning når huden er uren og/eller  fyldt med akne.

Açaí bær-ekstrakt

Frugterne fra den syd-amerikanske açaípalme (Euterpe oleracea) indeholder  masser af B-vitaminer, Men  açaíbær indeholder hovedsageligt en lang række nyttige plantestoffer. Frem for alt polyphenoler som er dem, der neutraliserer meget aggressive oxygenforbindelser  og forhindrer dermed hudceller i at blive beskadiget af oxidativ stress og hudens struktur forbliver intakt og smidig i længere tid. Ydermere forhindrer det aflejringer i blodkarrene og er på den måde medvirkende til at fremme hudens gode blodcirkulation. Açaí bær-ekstrakt har vist sig positiv i anti-aging produkter, fordi det også indeholder naturlige olier, der holder huden fugtet og smidig.

Alle ingredienser [engelsk]:

Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Betaine, Panthenol, Pantylene Glycol, Glycerin, Calicium PCA, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract, Xanthan Gum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexyglycerin, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Limonene, Benzyl Salicylate, Butyphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnemal, Citronellol, Bensyl, Parfum [Fragance].