fbpx

BJUTI™ – Inside out beauty

kr. 549,00 pr. ks. á 30 stk.

Kollagen – vejen til flottere hud. Med Bjutii™ får du Verisol® – hydrolyseret kollagen i en specieldesignet og let optagelig form med dokumenteret effekt. Bjutii™ bidrager til en mere spændstig , fastere og ungdommelig hud med færre rynker på naturlig måde.

✔ Verisol® hydrolyseret kollagen med bioaktive kollagen peptider
✔ Hindbær, granatæblejuice og acerola kirsebær, der er en naturlig kilde til C-vitamin
✔ Biotin bidrager til at vedligeholde en normal hud

Klik for at læse mere om produktet…

Kategori:

Hvad kan BJUTI™ gøre for dig?

Inside out Beauty er skønheden som kommer indefra.
Dette er produktet mange har ventet på – med et resultat efter 8 – 12 uger.
Med Bjuti får du en gel med Verisol®, bioaktive kollagen peptider og vitaminer

Fra omkring 30 års alderen begynder hudens naturlige kollagen niveau at falde og især omkring og efter overgangsalderen vil vi opleve, at huden gradvis mister sin elasticitet og fasthed. Huden bliver slappere og de små rynker kommer. Det resulterer i en mere løs og rynket hud. Koncentrationen af kollagen falder med dalende østrogenniveau.

I huden, ligesom i en stor del af vores øvrige væv, hår og negle, spiller kollagen en stor rolle. Pleje af huden indefra er derfor af stor betydning for en sund, frisk og ungdommelig hud. Kombineret med gode hudplejeprodukter for du det bedste resultat.

Ved at indtage de helt særlige kollagen-peptider i gelform, er det ikke kun huden i ansigtet som får gavn af det. Også huden på hals, bryst, hænder, ja hele kroppen får glæde af gelen. Men det er ikke al slags kollagen som virker reducerende på rynker, øger elasticiteten i huden og har opstrammende effekt.

Bjuti™ fra Berry.En indholder Verisol® peptider, en bestemt type hydrolyseret kollagen som har vist sig at kunne påvirke hudens overflade. Dokumenteret effekt på Verisol® : Læs her

Bjuti™ fra Berry.En smager tillige godt og gelformen gør at du får den fulde udnyttelse af kollagenen
Bjuti™ leveres i en praktisk og velsmagende gelpakke, som spises direkte. Ingen udrøring eller andet.

Særligt fremhæves skal:
– Verisol® fra anerkendt tysk producent
– Vitamin C fra acerola
– 2.5 g ren kollagen peptider i hver gel
– Med hindbær og granatæblesmag

1 pakke = 30 stykker gel a’ 25g

Ingredienser:

Vand, kollagen-hydrolysat, fruktose, acerola juicekoncentrat, granatæble juicekoncentrat, geleringsmiddel (xanthangummi, guargummi), hindbær juicekoncentrat, hvid te ekstrakt, niacin, pantothensyre, naturlige aromastoffer, B6 vitamin, B2 vitamin, B1 vitamin, folinsyre, biotin, B12 vitamin

 

Berry.En BJUTI™ er fri for følgende tilsætningsstoffer:

  • fri for konserveringsmidler
  • fri for farvestoffer
  • fri for kunstige aromastoffer
  • fri for sødemidler
  • fri for gluten
  • fri for laktose
  • indeholder ikke sakkarose (hvidt sukker)
  • indeholder ingen indholdsstoffer som består af nogen form for genetisk modificerede organismer (GMO)

Anbefalet dosis:

Regelmæssigt brug (1 gel daglig) hjælper med øget elasticitet og mindsker rynkerne i dermis (hudens inderste lag). Spis den gerne inden sengetid, alternativt 10 min før morgenmaden.

Du vil efter 8 ugers brug tydeligt kunne se forskel på din hud.

Du kan evt tage et nærbillede af dit ansigt forfra og fra siden inden du går igang. Og prøv så og tage nye billeder efter 8 uger og efter 1/2 år og du vil ikke være i tvivl.

Anbefalet daglig dosis : 1 gel a 25 g

Obligatorisk tekst for kosttilskud:
Bemærk: Anbefalet daglig dosis må ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Dette produkt er ikke fremstillet med henblik på at diagnosticere, behandle, hele eller forebygge sygdom.