fbpx

BERRY- Dark Fruit Blend

kr. 425,00 pr. ks. á 30 stk.

BERRY er en perfekt blanding af 15 forskellige bær, frugter og planter som alle har et højt indhold af antioxidanter, vitaminer og andre planteekstrakter. Farvestofferne i de mørkerøde, blå og violet – sorte bær, har en anti – oxidativ effekt. Kroppen har brug for antioxidanter til at bekæmpe de skadelige påvirkninger fra miljøet – de frie radikaler.

✔ Naturlige antioxianter fra mørke bær og frugter
✔ Polyphenolrigt druekerneekstrakt
✔ Grøn te og andre værdifulde planteekstrakter

Klik for at læse mere om produktet…

Kategorier: ,

Hvad kan BERRY gøre for dig?

I Berry finder du den perfekte blanding af 15 forskellige bær, frugter og planter, bl.a Aronia. Et skatkammer fyldt med antioxidanter. Og vi har brug for mange af dem, så for dig som har svært ved at spise store mængder bær, frugt og grønt så er du godt hjulpet med en Berry gel om dagen.

I bare en gel får du rigtig mange naturlige antioxidanter. Antioxidanter er vigtige for et sundt og afbalanceret liv . Antioxidanter neutraliserer de frie radikaler, der, når de er i overflod, kan fremskynde aldringsprocessen.

Farvestoffer, der giver bær deres mørkerøde, blå og også violet-sorte farve, har en anti-oxidativ effekt. Også visse bitre forbindelser, som f.eks er til stede i grøn te, har samme effekt. De har alle det til fælles, at de tilhører en større gruppe af plantestoffer: Polyfenoler.
Berry.En har implementeret denne specifikke anti-oxidative effekt og udviklet en plantebaseret gel, der indeholder masser af naturlige antioxidanter.

1 pakke = 30 stykker gel a’ 25g

Ingredienser:

Vand, fruktose, druesaft*, hyldebærsaft*, brombærpuré, blåbærpuré, hindbærpuré, tranebærpuré, citronsaft*, havtornpuré, aroniasaft*, blommesaft*, acerolapuré, ekstrakt af grøn te, polyphenolrigt ekstrakt af vindruekerne, geleringsmidler (xanthangummi, guargummi), ekstrakt af açaí, ekstrakt af roibos, naturlig aroma, ekstrakt af aloe vera.

 

Berry.En BERRY er fri for følgende tilsætningsstoffer:

  • fri for konserveringsmidler
  • fri for farvestoffer
  • fri for kunstige aromastoffer
  • fri for sødemidler
  • fri for gluten
  • fri for laktose
  • indeholder ikke sakkarose (hvidt sukker)
  • indeholder ingen indholdsstoffer som består af nogen form for genetisk modificerede organismer (GMO)

Anbefalet dosis:

Anbefalet daglig dosis: 1 gel a 25 g

Obligatorisk tekst for kosttilskud:
Bemærk: Anbefalet daglig dosis må ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Dette produkt er ikke fremstillet med henblik på at diagnosticere, behandle, hele eller forebygge sygdom.