fbpx

Night Cream

kr. 395,00 - 50 ml

Berry.En Pycnogenol® Skin Care

Natcreme med Pycnogenol®

Ønsker du en natcreme med stor effekt?  Night Cream fra Berry.En er ekstra plejende, når din hud har mest brug for det og har du en meget tør og skællet hud, kan natcremen også anvendes om dagen.  De aktive ingredienser hjælper din hud med produktionen af kollagen og fornyer din huds overflade. Natcreme med Pycnogenol® beskytter din hud  mod solens skader, reducerer rynkerne og genopbygger din huds elasticitet. Med beroligende og betændelses hæmmende ingredienser.

✔ Pycnogenol® kraftig antioxidant fra fransk strandfyr

✔ Aktiverer kollagen produktionen i huden

✔ Den ilt- og lys-tætte flaske passer godt på de følsomme antioxidanter

Klik for at læse mere om produktet…

Hvad kan en natcreme / NIGHT CREAM gøre for dig?

Rich Regenerating Night Cream 50 ml

Denne natcreme fra  Berry.En understøtter hudens funktion og regenerering om natten.

Din hud udsættes for mange miljømæssige belastninger i løbet af dagen. Og da vores hud er mest modtagelig for plejeprodukter om natten, og især lige efter midnat, er det særligt vigtigt med en god og nærende natcreme.

Det er om natten at reparationen incl. celledelingen kører på højtryk, huden er mere permeabel og særdeles absorberbar. Måske det er derfor vi snakker om begrebet skønhedssøvn.

NIGHT CREAM med Pycnogenol® giver en meget høj komfort og pleje til støtte  for hudens regenerering, mens du sover.

Aloe Vera og Squalan kompenserer for det naturlige fugttab. Panthenol beroliger huden og bisabolol modvirker betændelse. De værdifulde olier fra macadamia- nødden, cupuacu butter, jojoba, meadowfoam, tranebær, appelsin, mandel og shea giver fedtsyrer og smører huden, uden at porerne tilstoppes. Sammen med acai bær-ekstrakt og vitamin E, super antioxidanten Pycnogenol® neutraliseres de frie radikaler. Ved regelmæssig brug vil huden føles silkeblød, glat og dejlig frisk om morgenen.

Anbefalet dosis:

Brug natcremen RICH REGENERATING NIGHT CREAM regelmæssigt om aftenen efter rensning af huden.

Tryk dispenseren i bund en til to gange. Men prøv dig frem, for den er drøj i brug.

Fordel RICH REGENERATING NIGHT CREAM over hele dit rensede ansigt. HUSK HALSEN.

Med små lette bankende bevægelser med fingerspidserne, opnås en dybere effekt og du undgår  at trække i huden.
For mange cirkelbevægelser fører til at huden trækkes ud, hvilket kan resultere i dannelsen af tidlige rynker og linjer. Den bedre teknik ved påsmøringen  (tappe med fingerspidserne)  stimulerer hudens naturlige lymfe og drænage system, og affaldsstofferne transporteres væk.

Har du meget tør hud, kan du med fordel bruge vores natcreme både dag og nat i en periode.

Ingredienser:

PYCNOGENOL® Skin Care natcreme indeholder særligt disse kosmetiske ingredienser:

Pycnogenol®

Pycnogenol® er et patenteret ekstrakt af barken fra den maritime strandfyr (Pinus Pinaster) Hører til blandt naturens  mest effektive antioxidanter.  Forskning og undersøgelser har vist, at Pycnogenol® virker 50 gange stærkere end E-vitamin , 20 gange stærkere end C-vitamin og ydermere forstærker virkningen af vitamin C. Pycnogenol® beskytter elastin og kollagen i huden og er dermed medvirkende til at mindske ældningstegn. Huden genvinder sit friske og glansfulde udseende.

Squalane

Squalane er en gennemsigtig, lugtfri olie, der  tidligere blev udvundet fra hajens lever (Squalus) men er i dag syntetiseret fra oliven og sukkerrør. Squalane er en naturlig del af den menneskelige huds talg (hudfedt). Talg er et fedtstof og en voksagtig substans blanding, der passerer gennem talgkirtlerne (i dermis) på hudoverfladen, hvor det danner et vigtigt beskyttende lag, som sikrer, at huden ikke tørrer ud. Squalane understøtter dette naturlige hydro-lipid lag, huden forbliver fugtig, smidig og danner også færre rynker.  Squalane giver huden en unik silkeagtig følelse, fordi det spredes let og hurtigt absorberes. Det er derfor et naturligt og værdifuldt  alternativ til kunstige silikoner.
Squalane har en  særdeles  god evne til  at fremme optagelsen af andre aktive ingredienser. Squalane efterlader ikke nogen ubehagelig fedtet hinde og kan også anvendes direkte på hudorme og bumser, da det  ikke tilstopper og blokerer porerne i huden.
I forhold til virkningen af vitamin C og E,  virker squalane som en antioxidant, som forhindrer de  endogene lipider ( fedtstofferne) – i at oxidere.  Denne oxidation kan føre til tilstoppede porer og forårsage urenheder såsom hudorme, bumser og akne.
Squalane er derfor en olie, der er velegnet til både en tør, en ældre samt til en fedtet og uren hud.

Macadamia nøddeolie

Macadamia-olie (Macadamia ternifolia), som indfødte australiere har brugt som middel siden oldtiden, har stor værdi for huden, ud fra et  fysiologisk synspunkt, på grund af dens fedtsyresammensætning  da den ligner menneskets talg. Talg er en del af den naturlige beskyttende film på hudens overflade. Udover andre stoffer, er fedtsyrer derfor meget vigtige, så huden kan bevare sin beskyttende funktion.  Macadamianøddeolie  er særdeles velegnet til regenerering af tør og følsom hud, da den  gør det muligt for huden at genopbygge fugt, holde på den og vedvarende beskytte den mod dehydrering. Macadamia-nøddeolie en  let olie, som hurtigt absorberes  og er let at fordele. Den udglatter huden, gør den blød og smidig og neutraliserer de frie radikaler på grund af dens vitamin E-indhold.

Cupuaçu

Cupuaçu butter forveksles ofte med kakaosmør, på grund af dens vidunderlige kakao duft. Botanisk set, kommer det fra cupuacu træet (Theobroma grandiflorum), som oprindeligt kom fra regnskoven i Amazonas, og faktisk er i familie med kakao. Smørret kommer fra frøene af de modne frugter. Cupuaçu butter har en relativ høj andel mættet  stearinsyre, ca. 35%. Normalt binder olier med et højt indhold af mættede fedtsyrer (f.eks kokosolie) vand rigtig dårligt eller slet ikke. Cupuaçu butter har imidlertid  en fremragende  vandbindingsevne og dermed en stærk fugtgivende effekt, der er specielt gavnlig for en dehydreret, tør og følsom hud. Dets phytosteroler, der kan sammenlignes med det menneskelige kolesterol og er en del af cellemembranen, beskytter mod de skadelige frie radikaler, sammen med vitaminerne A, C og E. Ydermere har det en anti-inflammatorisk og antibakteriel virkning, hvilket er grunden til at cupuaçu også brugens til sårheling i sit hjemland Brasilien.

Jojobaolie

Jojobaolie er en flydende voks med en svag karakteristisk lugt som udvindes af den  træagtige jojoba busk (Simmondsia chinensis) hjemmehørende i den nordamerikanske Sonora ørken i Arizona. Jojobaolie absorberes hurtigt,  binder fugten  dog uden at tillukke porerne. Huden kan stadig ånde. Jojobaolie er den perfekte olie når huden har tendens til urenheder og bumser, men også den modne og tørre hud har gavn af jojobaolie grundet dens fugtbindende egenskaber.

Bisabolol

Bisabolol er et naturligt middel, som er til stede i den æteriske olie fra kamille, som har været anvendt i århundreder på grund af dets helbredende virkninger. Bisabolol er anti-inflammatorisk og fremmer helingen , ved f.eks  forbrændinger på huden og solskoldning. Via særlige informationsveje påvirker bisabolol cellens stofskifte og stimulerer fornyelsen af cellerne. Irritationer og sår kan hurtigere hele , huden  beroliges og  regenererer. I en undersøgelse, viste det sig at bisabolol også har en virkning mod pigmentforandringer som sandsynligvis kan forklares med de anti-inflammatoriske egenskaber i bisabolol, fordi pigmentforandringer hovedsagelig er et resultat af inflammatoriske reaktioner. Urenheder i huden er også forårsaget af inflammatoriske processer i dens olie kirtler, der involverer bakterier, hvilket er årsagen til at fedtet og uren hud reagerer særdeles positivt på bisobolol.

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er polysakkarider som forekommer  naturligt i kroppen og  sammen med kollagen er med til at støtte hudens struktur. Med alderen producerer vi mindre og mindre af det, og det er sammen med nedsat produktion af kollagen, årsag til at huden mister sin spændstighed. Ved mangel på hyaluronsyre, mister huden fugt og elasticitet, som kan fremme dannelsen af rynker.  Hyaluronsyre har en fantastisk evne til at binde fugt og  kan ved konsekvent brug reducere de små rynker og  fine linier.
Af den grund er hyaluronsyre   kombineret med planteolier ideel.Frugtekstrakter, f.eks açaíbær, som med deres meget høje indhold af c.vitamin stimulerer produktionen af det strukturelle protein, kollagen.  Uden kollagen ældes huden tidligere.
Hyaluronsyre sikrer at din hud ser sund og yngre ud.

Alle ingredienser [engelsk]:

Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Squalane, Butylene Glycol, Glycerin, Decyl Oleate, Macadamia, Ternifolia Seed Oil, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba Seed Oil), Cetearyl Alcohol, Panthenol, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Sucrose Stearate, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Hibicus Esculentus Extract, Pinus Pinaster Bark/Bud Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Cera (Wax), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Extract, Sodium Hyaluronate, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Bisabolol Hydrogenenated Vegetable Oil, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Dextrin, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Sodium Cocoyl Glutamate, 1,2-Hexanediol, Ethylhexyglycerin, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Limonene, Benzyl Salicylate, Butyphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnemal, Citronellol, Bensyl Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Parfum [Fragance].