fbpx

Cleanser

kr. 135,00 - 125 ml

Basic Skin Care – Cleanser

Du ved sikkert, hvor vigtigt det er at rense huden for makeup, døde hudceller, miljøpartikler og andre urenheder. Men det er ligeså vigtigt, at du ikke renser for kraftigt, da det medfører tør og skællet hud.    Cleanser er en ansigtsrens baseret på naturlige ingredienser, som renser og plejer din hud på en og samme tid.

✔ Fjerner makeup og døde hudceller i dybden

✔ Renser uden at udtørre

✔ Indeholder Aloe Vera, Vitamin E og panthenol

Klik for at læse mere om produktet…

 

Kategorier: ,

Hvad kan CLEANSER gøre for dig?

Basic Skin Care
Cleanser – Gentle Daily Cleansing Gel  125 ml

Denne Cleanser dybderenser og fugter samtidig. Med de plantebaserede tensider opnår du en grundig men skånsom rensning. Selv den sarte hud vil elske den. Sammen med Aloe Vera og panthenol efterlader det huden blød og lækker.

CLEANSER fjerner nemt make-up og døde hudceller, plejeprodukter og andre urenheder. Den høje koncentration af Aloe Vera og panthenol har en beroligende og lindrende effekt på huden. Açaíbær-ekstraktet er et yderst effektivt og et naturligt fugtigheds bindemiddel. En Cleanser som giver huden beskyttelse og pleje på én og samme tid under rensningen.

For den helt unge hud er Cleanser sammen med Moisturizer et godt valg, da de sammen renser og tilfører huden fugt. Velegnet til alle hudtyper.

Anbefalet dosis:

 Anvend 1 til 2 pump af GENTLE DAILY CLEANSING GEL på en let fugtig hånd og rens ansigt og hals med cirkulære bevægelser i cirka 20 sekunder. Pas på øjnene når du gør det.

Vask grundigt af med en fugtig klud eller vatrondel. Den blide gnidning giver en svag peelende effekt, og dermed fjernes også mere subtile hudlags- og smudspartikler.

Dup huden tør. Huden er nu ren, blød og smidig og klar til næste trin: BASIC SKIN CARE MOISTURIZER.

CLEANSER er også fremragende til våd-barbering; de særligt hudvenlige ingredienser beskytter huden mod den irritation, der kan opstå fra et barberblad.

Ingredienser:

GENTLE DAILY CLEANSING GEL indeholder primært:

Plantebaserede tensider

Kakao-glucosider (sukker-baserede) og havre aminosyrer er ren vegetabilsk overfladeaktive stoffer. De er  blandt de mest hudvenlige af alle tensider og er miljømæssigt sikre, pga.  deres bionedbrydelighed.

Aloe Vera

Aloe vera (Aloe barbadensis) også kaldet  “Ørkenens lilje” er en af de ældste kulturelle og medicinske planter i hele menneskehedens historie. Kompleksiteten af  ingredienserne i aloe vera planten har en yderst gavnlig virkning ved inflammatoriske processer, og har en fugtgivende og udglattende virkning på huden. Den næsten farveløse saft, der kommer fra plantens blade, kaldes også Aloe Vera bladgel, har været værdsat i mere end 1.000 år på grund af sine helbredende egenskaber. Aloe vera gel køler, giver fugt og regenererer, bl.a efter lang tids ophold i solen og ved sår på huden.

Panthenol

Panthenol er et forstadie til vitamin B5 (panthotheninsyre) .   . Panthenol har fugtbevarende, hud-beroligende samt regenererende egenskaber, og styrker i forvejen, ved lave koncentrationer den essentielle barrierefunktion af huden, og forbedrer derved dens elasticitet. Det fremmer cellefornyelsen i tilfælde af skader i huden, og det er årsagen til at det også bruges i lægeordinerede cremer med en positiv effekt, blandt andet til behandling af solskoldninger.  Kløe og rødmen i huden aftager. Pga. panthenols beroligende og genopbyggende egenskaber er det særdeles velegnet til følsom hud.                                                                                                                      

Pentavitin®

Pentavitin® er et kulhydrat kompleks (Saccharide isomerater) udtræk fra hvede. Pentavitin® binder sig permanent til hudens egen keratiner og er  med til at udvikle en permanent fugt i huden så andre stoffer ,såsom glycerin, bliver overflødig.  Pentavitin® er egnet til tør og stresset hud, der viser sig i form af kløe, ruhed, ujævnhed og slaphed.  Pentavitin® udglatter de fine linjer i huden der skyldes tørhed og genopretter den rosenrøde og frisk udseende teint.

Vitamin E

Vitamin E (tocopherol) tilhører gruppen af fedtopløselige vitaminer og er den vigtigste antioxidant i kroppen, på grund af dens lipofile egenskaber. Vitamin E beskytter cellemembranerne, lipoproteiner og depot fedtstoffer fra at blive beskadiget ved oxidation og dermed huden fra en tidlig ældning. Den giver celle beskyttelse og understøtter hudens genopbygning.  Desuden har den en anti-inflammatorisk virkning og fremmer dannelsen af nye celler i epidermis, som bl.a. bliver mærkbar ved en hurtigere heling af sår. Gennem vitamin E, bliver overfladestrukturen af huden forbedret, dens fugtbevarende kapacitet øges og den føles igen blød og glat. Vitamin E findes i nødder og frø som f.eks solsikkekerner og mandler.

Kæmpenatlysolie

De afrundede natlys primula frø har i sig en kostbar olie, der har stået sin prøve særligt i behandlingen af hudproblemer. Natlysolie er rig på essentielle omega-6-fedtsyrer, som kroppen ikke selv kan producere. Udover linolsyre (75%), er også den sjældne linolensyre til stede , som i betydelige mængder endvidere kun findes i granatæble frø olie, boragoolie og hamp olie. Undersøgelser viser, at  linolsyre er indarbejdet i celle-membranerne, styrker  barrierefunktionen og reducerer vandtabet i huden. På samme måde modvirker kæmpenatlysolie også en tør, kløende og skællende hud og holder den smidig. Kæmper du med uren hud kan du drage stor fordel fra formuleringerne med denne olie, fordi dens E-vitaminer (tocopheroler) og plantesteroler er anti-inflammatorisk og muliggør en bedre dræning af sebum (talgkirtlerne).

Alle ingredienser [engelsk]:

Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Decyl Glucoside, Glycerin, Caprylyl/Capryl Clucoside, Panthenol, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Polyglyceryl-10 Laurate, Xanthan Gum, Euterpe Oleracea Fruit Exttract, Oetnothera Biennis [Evening Primrose] Oil, Sacchride isomerate, Coco-Glucoside, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Clyceryl Oleate, Sodium Chloride, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Citrate, Citric Acid, Alcohol, Ethylhexyglycerin, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Limonene, Benzyl Salicylate, Butyphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnemal, Citronellol, Bensylzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Parfum [Fragance.]