fbpx

Day Gel

kr. 329,00 - 50 ml

Berry.En Pycnogenol® Skin Care

Dagcreme med Pycnogenol®

Foretrækker du en naturlig hudpleje som beskytter din hud mod de daglige påvirkninger fra forurening, vind og vejr?  Og ønsker du en dagcreme med naturlige ingredienser?  Pycnogenol® bidrager til en bedre blodcirkulation, stimulerer hudens egen kollagen produktion samt opretholder hudens elasticitet. Day Gel med Pycnogenol®  får din hud til at føles  silkeblød og lækker og du vil opnå et yngre og friskere look.

✔ Bidrager til færre pigmentforandringer

✔ Med anti-aging effekt

✔ Ilt og lystæt emballage, så antioxidanterne bevares

Klik for at læse mere om produktet…

Ikke på lager

Hvad kan DAY GEL en helt naturlig hudpleje gøre for dig?

Daily Moisturizing Gel Cream 50 ml

Denne Day Gel giver beskyttelse og næring hele dagen – du får hurtigt en fornemmelse af silkeblød hud.
Day Gel / cremen beskytter dit ansigt og hals fra morgen til aften.

Pycnogenol® og Aqai bær-ekstrakt er særdeles effektive mod de frie radikaler som opstår, når vi udsættes for urenheder i luften, tørt indeklima og oxidativ stress.

Pycnogenol® hjælper med at genopbygge elasticiteten, har en evne til at modstå pigmentforandringer og medvirker til et friskt og ungt udseende.

Aloe Vera giver masser af fugt og et særligt ekstrakt fra ocra planten sikrer en reduktion af rynker og får huden til at se glat og fast ud.

Den nærende sammensætning af de ædle olier fra mandel, meadowfoam, tranebær, appelsin, shea-nød og solsikke dækker på en nænsom måde huden uden at tilstoppe den og uden en følelse af ikke at kunne ånde.

Med en naturlig hudpleje som Day Gel føles huden silkeblød og glat hele dagen og bevarer sin elasticitet. Day Gel er velegnet til alle hudtyper. Brug den altid efter Cleanser og har du tør hud/eksem om øjnene eller mørke rande under øjnene, så anbefaler vi at du bruger den helt naturlige og skånsomme  Eye Gel.

Anbefalet dosis:

Brug DAILY MOISTURIZING GEL CREAM hver morgen.

Tryk dispenseren i bund, 1 til 2 tryk er nok, da den er drøj i brug.

Fordel DAY GEL på den rene hud og massér det ind med små lette bevægelser.

Husk halsen, den er ofte meget tør og du kan her med fordel bruge Night Cream.

Med små lette bankende bevægelser med fingerspidserne, opnås en dybere effekt og du undgår at trække i huden.

For mange cirkelbevægelser fører til at huden trækkes ud, hvilket kan resultere i dannelsen af tidlige rynker og linjer.

Den bedre teknik ved påsmøringen (tappe med fingerspidserne) stimulerer hudens naturlige lymfe og drænage system, og affaldsstofferne transporteres væk.

Har du fedtet hud kan du med fordel bruge Day Gel både morgen og aften.

Ingredienser:

PYCNOGENOL® Skin Care Day Gel indeholder særligt disse kosmetiske ingredienser:

Pycnogenol R®

Pycnogenol R er et patenteret ekstrakt af barken fra den maritime strandfyr (Pinus Pinaster) Hører til blandt naturens mest effektive antioxidanter. Forskning og undersøgelser har vist, at Pycnogenol virker 50 gange stærkere end E-vitamin , 20 gange stærkere end C-vitamin og ydermere forstærker virkningen af vitamin C. Pycnogenol beskytter elastin og kollagen i huden og er dermed medvirkende til at mindske ældningstegn. Huden genvinder sit friske og glansfulde udseende.

Myoxinol®

Den tropiske Katost Hibiscus esculentus, giver et unik ekstrakt, og danner anti-aging ingrediens Myoxinol®, sammen med dextrin. Frøene fra Katost Hibiscus esculentus indeholder proteiner, der ligner mælkeproteiner. Undersøgelser viser, at specifikke oligopeptider der er ekstraheret fra proteinerne, reducerer ansigtsfurerne, forårsaget af muskel sammentrækningerne. Denne virkning kan vare op til 24 timer. Regelmæssig brug af de plantebaserede oligopeptider i Myoxinol® styrker og opstrammer huden, smilerynkerne reduceres (naturlig ansigtsløftende effekt). Myoxinol® indeholder høje koncentrationer af umættede fedtsyrer, aminosyrer og polysaccharider, som alle har en høj antioxiderende virkning og effektivt beskytter den aldring af huden som forårsages af daglige UV stråling.

Fucogel®

Fucogel® er en fugtbinder, der efterlader et beskyttende lag på huden og dermed beskytter huden mod udefra kommende skadelige stoffer.. Den fremstilles bioteknologisk ved hjælp af bakterier fra soja og majs, og indeholder en polymer af polysaccharider (Biosaccharide), som også er en del af menneskets cellevægge. Her er det galacturonsyre der binder store mængder vand og forhindrer dehydrering af hudens øverste lag, epidermis. Huden bliver fastere og ser mere frisk ud. Fucogel R sikrer ekstra fugt til huden.

Mandel-olie

Mandelolie fremstilles via koldpresning, giver en sød vegetabilsk olie (Prunus amygdalus dulcis), som tåles af de fleste og egnet til enhver hudtype.

På grund af sit høje indhold af monoumættede oliesyre (70%), forbliver cellemembranen elastisk og den kemiske struktur gør at olien trænger dybere ind i huden, og er dermed også en ideel transportør for andre stoffer. Mandelolie sikrer en sund hud barriere. Fugten lagres længere og reducerer det trans-epidermale vandtab (TEWL), hvilket især er gavnligt for ru, skællende og kløende hud som igen bliver blød og smidig.

Mandelolie absorberes hurtigt og tilstopper ikke porerne på grund af sit meget lave indhold af mættet fedt, hvilket betyder, at den ikke understøtter dannelsen af hudorme, bumser og akne. De ekstra mandelolie-polyphenoler og vitamin A (beta carotin) og E (tocopherol) er med til at forhindre strukturelle skader fra de frie radikaler og modarbejder dermed den miljømæssige aldringsproces. Næring til huden uden at fedte.

Tranebærfrø-olie

Frøene fra tranebær (Vaccinium macrocarpon), er i familie med blåbær og hjemmehørende i Nordamerika. Den ædle olie som udvindes har særdeles stor effekt på moden, beskadiget, tør og skællende hud, især på grund af sit høje indhold af umættede fedtsyrer (over 90%): Tranebær frøolie er derfor meget værdifuld, da den består af næsten 30% af omega-3 fedtsyrer, som kroppen ikke selv kan producere. Den essentielle alpha linolsyre fremmer hudens egen restitution og metaboliske processer. Det lave indhold af mættede fedtsyrer i tranebær frøolie giver os en let, fløjlsagtig og ikke-fedtende oplevelse på vores hud. Polyphenoler har en anti-inflammatorisk og keratinregulerende egenskaber og afhjælper ru hud og tilstoppede porer. Polyphenoler er også stærke antioxidanter og beskytter hudens egne lipider og cellemembraner mod oxidativ stress, med masser af E-vitamin, der også er til stede i tranebær frøolie. Med sin enestående nærende og beskyttende sammensætning, understøtter tranebærfrø-olie hudens egen regeneration og reducerer de synlige tegn på hudens ældningsproces. Næring til huden uden at fedte.

Appelsinskal voks og appelsinskalolie

Appelsinskal voks (aurantium Dulcis Peel Cera) er et biprodukt, der akkumuleres i produktionen af appelsinskal olie. Appelsinskal voks er et fremragende blødgøringsmiddel, der kan sammenlignes med det animalske produkt lanolin. Desuden har det anti-bakterielle egenskaber og er emulsions stabiliserende. Appelsinskal olie (Citrus aurantium Dulcis Peel Oil) stimulerer dannelsen af kollagen i huden og forbedrer dens regenerering og elasticitet. Dens antioxidanter – især flavonoider – reducerer hud skader, som opstår fra oxidativ stress og miljømæssige påvirkninger. Derfor er olien velegnet til både den tørre, den ældre samt for den urene hud i puberteten. Appelsinskal voks & appelsinskal olie er tillige anvendt på grund deres varme og sanselige og naturlige duft, der har en afslappende og balancerende virkning. Næring til huden uden at gøre den fedtet.

Solsikkeolie

Frøene fra den nordamerikanske solsikke (Helianthus annuus), som altid vender hovedet mod solen, indeholder en mild og hudvenlig olie, der absorberes hurtigt og uden at efterlade nogen fedtet hinde. 75% af dens samlede fedtindhold består af dobbelt umættede linolsyre: Denne fedtsyre er en vigtig del af hudens egne fedtstoffer (lipider) i det yderste lag af epidermis, hornlaget (stratum corneum): Her er linolsyre sandsynligvis integreret og dermed stabiliserer det strukturen af de lipide dobbeltlag. Hudbarrieren opretholdes, og vandtabet i hele epidermis bliver reduceret. Da linolsyre omdannes til anti-inflammatorisk hydroxy-fedtsyre med et enzym i kroppen, hjælper solsikkeolie også med inflammatoriske hudtilstande som følge af tørhed såsom eksem og atopisk dermatitis. Solsikkeolie er også rig på antioxidanter og anti-inflammatoriske alfa-tocopherol, en form for vitamin E, og derfor ikke mindst også velegnet til den urene og fedtede hud, da det reducerer talg produktionen.

Alle ingredienser [engelsk]:

Aqua (Water), Aloe Barbadensis, Leaf Juice, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Isononyl Isononanoate, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Dipropylene Clycol Dibenzoate, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Cera (Wax), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Extract, Hydrolyzed Hibiscus Eculentus Extract, Pinus Pinaster Bark/Bud Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Sodium Hyaluronate Biosaccharide Gum-1, Dimethicone Ocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Dextrin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Sodium Cocoyl Glutamate, Tocopherol, Ammonium Acryloydimethyltaurate/VP, Copolymer, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Limonene, Benzyl Salicylate, Butyphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnemal, Citronellol, Bensyl Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Parfum [Fragance].