fbpx

Berry En – Enestående og ren hudpleje til dig

Din hud udsættes hver dag for ydre påvirkninger. Stress, manglende søvn, brug af medicin, forurening og uhensigtsmæssig kost kan give uren hud, eksem og fremskynde aldringsprocessen.

Med serien PYCNOGENOL® SKIN CARE får du en serie af hudpleje produkter med naturlige og gennemtestede ingredienser, der giver din hud den næring, den behøver, så den ser strålende, sund og ung ud. Nedenfor finder du udtalelser og erfaringer med hudpleje fra Berry En.

Den rette mængde fugt og en flot glød til sart hud

Tine Vestergaard fra Holista-Naturklinik

Jeg har en meget sart hud og var spændt på at prøve cremerne . Men jeg blev positivt overrasket; Med cremerne fra CareHouse får huden den rette mængde fugt og efterlades med en flot glød. Jeg bruger dagligt Cleanser, Day Gel og Eye Gel og den praktiske emballage gør, at der ikke går noget af produktet til spilde, det er rigtig dejligt. Jeg bruger de lækre hudpleje produkter hver dag og kan varmt anbefale produkterne fra CareHouse.

Tine Vestergaard fra Holista-Naturklinik

Tine Vestergaard fra Holista-Naturklinik

Fordele ved hudplejen fra Berry En

En smuk og sund hud er vigtig for vores velbefindende. Vores hud fortjener ganske enkelt det bedste. Vi sælger kun hudpleje produkter af høj kvalitet og som vi kan stå inde for.
Her er fire grunde til at vores hudplejeserie er særligt god:

Z

Dybderenser og fugter

Produkterne CLEANSER og MOISTURIZER indeholder særligt milde ingredienser til den følsomme og dehydrerede hud og er velegnet til alle hudtyper.

Z

Arbejder i dybden og giver et glattere udseende

Pycnogenol® er ekstrakt af barken fra Pinus Pinaster og hører til blandt de mest effektive antioxidanter i naturen. Ingrediensen i cremen hjælper med at glatte de fine linjer og rynker ud, gør huden blød og smidig og genvinder det friske og glansfulde udseende.

Z

Giver heldagsbeskyttelse og næring

Beskytter huden i løbet af dagen mod forurening, fugttab og oxidativ stress. Støtter hudens kollagenproduktion og bevarer hudens elasticitet.

Z

Flot hud indefra med flydende kollagen i gel

BJUTI gel med Verisol er en kollagen type specieldesignet til din hud. Verisol forbedrer hudens spændstighed og elasticitet og mindsker rynker. Med BJUTI får du et rent skønhedsprodukt for hud, hår og negle. Det perfekte supplement til din daglige hudplejerutine.

Spis dig til en flot hud

  • 2.5 mg Verisol kollagen peptider og vitaminer
  • Kollagen som flydende gel
  • Lækker smag af granatæble og hindbær
  • Du kan læse meget mere om BJUTI  på shoppen her
Carehouse @ 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.