fbpx

Er et godt helbred vigtigt for dig ?

Har du ondt i kroppen, er alderen ved at indhente dig eller ønsker du blot mere energi i hverdagen?
Hos CareHouse ønsker vi at give flere mennesker muligheden for et bedre, mere aktivt og gladere liv med flydende kosttilskud i geler.
Vi får mange positive tilbagemeldinger fra vores trofaste kunder, og du kan herunder se et lille udpluk af deres oplevelser med vores produkter fra Berry.En

Mine led har fået det meget bedre

Jeg har en smedeforretning i Bladstrup ved Otterup, og når man har sin egen smedeforretning, med en ansat, er der altid fart på. Det stiller krav til et godt helbred med energioverskud og overblik. Fritidsinteresser skal der jo også helst være overskud til.

I vinteren 2016/17 var jeg begyndt at mærke, at leddene i hænderne ikke kunne præstere som før, og energien var heller ikke altid optimal. I foråret 2017 fik jeg kontakt med Henrik fra CareHouse og kom i gang med at indtage de naturlige gelprodukter.

Efter 2 md. med Yumi og Aktiv kunne jeg mærke en forandring, og min krop har siden nydt godt af forsyningerne, både til leddene og kroppens vitalitet, takket være at min krop nu har de byggesten at arbejde med, som den har brug for.

Anmeldelse af Berry En Yumi og Berry En Aktiv fra Poul Hansen fra Bladstrup Smedie

(tv) Poul Hansen fra Bladstrup Smedie

Ben in a Box drak jeg i løbet af dagen og kunne hurtigt mærke at jeg fik mere energi og overskud. Jeg tager i dag en mindre mængde for vedligehold, men vil ikke undvære produkterne, da de medvirker til at give en travl hverdag mere energi og er gavnlig for leddene.

“Da jeg nærmede mig de 40 år begyndte jeg at få smerter i knæene og den manglende smidighed kunne mærkes til springgymnastikken.

Jeg mødte Henrik fra CareHouse på Roskilde Dyrskue i juni 2017 og gik straks i gang med at spise de naturlige Gel produkter.

Efter 2 måneder med Yumi (FUCOIDAN) og Aktiv (FORTIGEL® HYDROLYCERET KOLLAGEN) kunne jeg mærke en forandring og min krop har nydt godt af forsyningerne siden, både i mit arbejde som håndværker og som spring-gymnast. Jeg har ikke længere smerter i mine led, og kroppen er blevet mere smidig. Tillige har jeg fået mere energi takket være at kroppen nu får de byggesten den har brug for.
I dag er jeg på vedligehold og det vil fortsat være en naturlig del af min daglige rutine.”

Når vi nærmer os de 40 år, skal kroppen forsynes med ekstra byggesten for at modvirke den naturlige mangel på næringsstoffer, der indtræffer.

Anmeldelse af Berry En gel fra Hans-Henrik Heick

Øget smidighed og styrke til håndværker

Hans-Henrik Heick er selvstændig håndværker og bor i Smørum med sin hustru og deres to børn. Da Hans-Henrik nærmede sig de 40 år begyndte han at få smerter i knæene. Hans henrik blev hjulpet med gelerne og er i dag på vedligehold

Fordele ved kosttilskud 

Vi sælger kun produkter af høj kvalitet som vi kan stå inde for.
Her er fire grunde til at vælge vores produkter:

Z

Forsyner din krop med energi

Kosttilskuddene fremmer kroppens tilpasning og forbedrer kroppens energiforsyning

Z

Nem og komfortabel kilde til ekstra næringsstoffer

Kosttilskuddene er en praktisk kilde til at dække vores daglige behov for vitaminer og mineraler og til at supplere kosten med

Z

Øget livskvalitet i hverdagen

Kosttilskud mod træthed og udmattelse er med til at opretholde et godt helbred og mindske risikoen for at opleve sygdom og skader

Z

Opretholder sunde muskler og led

Udover sund kost og motion kan kosttilskud hjælpe dig med at opretholde sunde led, knogler og en normal muskelfunktion

B.en in a Box
Carehouse @ 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.