fbpx

Det vigtigste er at du optager de næringsstoffer som din krop har brug for og det er geler rigtig gode til

Normalt optages næringsstofferne i kroppen via de fødevarer, som vi spiser.

Det forudsætter dog at næringsstofferne er til stede i din kost, og dette er desværre ikke altid tilfældet. Derfor kan et tilskud bidrage til bedre vitalitet og trivsel samt større og bedre præstation.

I årtier har ” formen” på de kosttilskud som vi indtager dog haft væsentlige begrænsninger.

De fleste af disse begrænsninger er af praktisk art (smag, svære at synke osv.), men også funktionelle begrænsninger har væsentlig betydning.

Og her er det især evnen til at optage de ernæringsmæssige tilskud i tyndtarmen, hvor 70 % af næringsoptagelsen finder sted, som volder problemer.

Hvordan virker tyndtarmen?

Viser tarmene hos mennesker
Slimhinden i tyndtarmen, hvor optagelsen finder sted, består af et meget stort areal.

Tyndtarmens længde er ca. 5 – 6 meter lang hos en voksen, og dens overflade er foldet ind i millioner af absorberende enheder kaldet “villi” Det er dem, som øger den samlede optagelsesevne: (tyndtarmens areal svarer til arealet på en fodboldbane).

Hver villius er dækket med omkring 600 mikrovilli og er dem som er ”transportøren”, der skal bære de absorberede næringsstoffer ind i blodbanen og derefter rundt i hele kroppen.

Gel Suspension teknologi: Måske den mest effektive metode til optimering af din daglige kost
Gel Suspension teknologien gør det nemt at få næringsstofferne rundt i kroppen og sikrer den størst mulige optagelse (mellem 95%-98%)

Når optageligheden er høj øges tilgængeligheden af de aktive ingredienser. Det betyder at du udnytter og har gavn af det du indtager.

Gelen er sammensat på en helt naturlig måde og giver dig derved mulighed for at få næringsstoffer såsom vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer på en måde, som fuldstændig overgår andre måder at indtage næringsstoffer på.

Når vi bruger Gel Suspension teknologien betyder det, at vi kan anvende mindre doser af de forskellige næringsstoffer, da absorberings-evnen er langt højere.

Vi bruger derfor færre ressourcer og dermed mindre belastning på miljøet.

Gelen består af spiselige og vandopløselige matrix af plantefibre og reducerer samtidig problemerne med at synke, hvilket er et almindeligt problem blandt børn og ældre. 

Desuden fungerer gelmatrixen som kostfibre til vores fordøjelsessystem

Hvorfor er gelerne bedre for dig?

Vi ved i dag at en forbedring af tarmfunktionen har stor betydning for en bedre optagelse af næringsstofferne.

 Guar Gum og Xanthan Gum som sammen med vand udgør gelmatrixen, øger næringsstoffernes tilgængelighed ved at forbedre miljøet i mave-tarmkanalen.

Disse to ingredienser består af let opløselige fibre som, når de anvendes sammen og selvom de har forskellige karakteristika, har en høj grad af synergieffekt.

Kort sagt de fungerer bedre sammen end hver for sig.

Kroppens evne til at absorbere indholdet af piller og kapsler er ofte under 20%. Det betyder, at op imod 80% til 90% af de aktive indholdsstoffer forsvinder ud af kroppen uden at gøre noget som helst gavn! …

Til gengæld er kroppens evne til at optage næringsstofferne når de er bundet i en gel matrix (puréform) mellem 95% og 98% … med andre ord, i en gel er det kun mellem 2% og 5% som du ikke får gavn af.

Som tidligere nævnt, er det først i det øjeblik kroppen kan optage næringsstofferne, at kvaliteten spiller en rolle. Til gengæld ser man så, hvad det betyder for kroppens egen evne til restitution når kvaliteten er helt i top og de kan optages i fordøjelsessystemet.

De 9 geler består af ekstraordinære planteekstrakter og naturlige ingredienser og hvis du tager flere produkter opnår du synergi fordele.