fbpx

Ren hudpleje til dig – med naturlige ingredienser

Ansigtet er vores billede udadtil, og en uren, skællende eller rynket hud kan få os til at føle os utilpasse i vores krop.  I denne serie af ren hudpleje er produkterne specialdesignet til at hjælpe din hud med at trives bedst muligt. De aktive stoffer er nøje udvalgte, med omhu for at holde din hud smuk og blød.  Fra de kraftfulde antioxidanter i Pycnogenol ® til de værdifulde antioxidanter i Acaibærret.

Den milde duft stammer fra essentielle olier som rosen- og geraniumolie.                  Alle produkter er uden alt det skadelige:  parabener, sodium lauryl sulfat (SLS) og genetisk modificerede organismer (GMO).

Vores produkter i hudplejeserien

De gode og nødvendige antioxidanter som vi gerne vil have i vores hudpleje tåler ikke lys og ilt. Derfor har vi valgt en luft og ilttæt dispenser som – ved hvert eneste tryk –  får posen indeni til at skrumpe og forhindrer at luft kommer ind udefra. Den genanvendelige emballage kan nemt efter brug adskilles. Glas til glas og plast til plast. Det kalder vi omtanke for miljøet.

Gå på opdagelse i webshoppen

Den luksuriøse – PYCNOGENOL® SKIN CARE serie – tilfører din hud naturlige ingredienser, der nærer og beskytter mod miljømæssige påvirkninger og tidlig aldring.  Alle produkter er fuldstændigt afstemte, tilpassede og supplerer hinanden, så din hud får alt det den behøver

 

Carehouse @ 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.